Project Description

Les productores Lastor Media i Bat a bat estan preparant una pel·lícula per TV3 que explica la història de l’últim xiringuito de la Barceloneta. És una comèdia que té com a teló de fons les Olimpíades que es rodarà durant el mes de maig.

Per poder recrear les escenes estem buscant gent amb ganes de col·laborar com a FIGURANT durant el rodatge de la pel·lícula.

Si a més a més, vas ser voluntari o voluntària durant els JJOO’92 aportaràs més veracitat a les escenes.
Vas ser voluntari olímpic?
No
Conserves roba o elements com a voluntari/a de les Olimpíades?
No

Acepto les seguents condicions:
- D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades personals li comuniquen que la seva adreça de correu electrònic figura a la nostra base de dades per enviar-vos els esdeveniments promoguts per l'Associació Voluntaris 2000
Si no desitja rebre més correus, podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a rebre missatges adreçant-vos per escrit a Torre Jussana, Av Cardenal Vidal i Barraquer 30, 08035 Barcelona o també podeu donar-vos de baixa [email protected]

- Autoritzo que la meva imatge pugui ser publicada en els espais de comunicació de l’entitat per l’Associació Voluntaris 2000, al mateix temps en comprometo a no utilitzar les dades personals a les quals puc tenir accés com a voluntari/a amb altra finalitat que no sigui desenvolupar la meva tasca com a tal.

- Accepto i conec els meus drets i deures com a voluntari de l’entitat l’Associació Voluntaris 2000 i em comprometo a informar amb el màxim d’antelació possible, la meva baixa o modificació en la meva disponibilitat horària. Voluntaris 2000 designarà les tasca i posicions segons les necessitats i els criteris encomanats per l’organització.