Project Description

Diumenge dia 5 d’Agost al  divendres dia 17 d’Agost.

La de Sant Cugat serà la tretzena edició dels CP World Games, organitzats per l’Associació Internacional d’Esports i Lleure de Paralítics Cerebrals (CPISRA), un esdeveniment amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament dels atletes per a futures competicions d’alt nivell, com els Jocs Paralímpics.

Als World Games hi participaran 8 modalitats d’esports diferents, dividides en dues categories: “esports” i “esports en desenvolupament”. Dins la primera categoria hi haurà l’Atletisme, el Race Running el Futbol, el Taekwondo i la Natació; mentre que als esports en desenvolupament hi trobarem la Boccia, el Futbol Femení, el Tenis Taula i l’Eslàlom en cadira de rodes. Les modalitats en “desenvolupament” gaudiran d’unes jornades tècniques amb especialistes d’arreu del món, prèvies als dies de competició. 

Per poder organitzar un dels esdeveniments esportius més importants caldrà la col·laboració de centenars de voluntaris. En total per als World Games seran necessària la participació d’uns 300 voluntaris i voluntàries, aproximadament, per cobrir diferents àrees com les de transport i logística, premsa i comunicació, atenció i informació, marxandatge o àrea esportiva.

 

Més informació

Formulari d’inscripció voluntariat