Project Description

A Barcelona , l’esport és capital. Ho ha estat sempre, però molt especialment des de la celebració dels Jocs Olímpics del 92, ara vint-i-cinc anys després, la ciutat reivindica l’esperit olímpic com a força transformadora i de creació, com a capacitat d’esforç i voluntat de superació, com a fórmula de convivència.

Amb la finalitat de donar veu als milers de voluntaris/ies que van aconseguir amb la seva bona feina, il·lusió i compromís que els Jocs de Barcelona 92′ es convertiren en els millors Jocs de la història, volem celebrar tots junts la celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics Barcelona 92’  …!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Acepto les seguents condicions:
- D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades personals li comuniquen que la seva adreça de correu electrònic figura a la nostra base de dades per enviar-vos els esdeveniments promoguts per l'Associació Voluntaris 2000
Si no desitja rebre més correus, podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a rebre missatges adreçant-vos per escrit a Torre Jussana, Av Cardenal Vidal i Barraquer 30, 08035 Barcelona o també podeu donar-vos de baixa [email protected]

- Autoritzo que la meva imatge pugui ser publicada en els espais de comunicació de l’entitat per l’Associació Voluntaris 2000, al mateix temps en comprometo a no utilitzar les dades personals a les quals puc tenir accés com a voluntari/a amb altra finalitat que no sigui desenvolupar la meva tasca com a tal.

- Accepto i conec els meus drets i deures com a voluntari de l’entitat l’Associació Voluntaris 2000 i em comprometo a informar amb el màxim d’antelació possible, la meva baixa o modificació en la meva disponibilitat horària. Voluntaris 2000 designarà les tasca i posicions segons les necessitats i els criteris encomanats per l’organització.