Amb l’anunciat canvi de dates de les dues proves més emblemàtiques de la nostra ciutat, pretenem anar tornant a retrobar-nos amb la tant desitjada nova normalitat. En aquestes dues proves apostem per dissenyar circuits ràpids, al mateix temps que visitem els llocs més emblemàtics de la nostra ciutat.

Uns circuits dissenyats amb la intenció d’unir velocitat i una experiència que només una ciutat amb caràcter mediterrani pot oferir, recorreguts urbans que transcorreran pel cor i la costa del litoral barceloní  i on sentirem el caliu dels espectadors animant als atletes participants en dues distàncies, els 21,097 km. de la Mitja Marató i els 42,195 km. de la Marató.

Aquesta nova edició presentarà un nova identitat de les proves, un homenatge a la seva ciutat, als seus carrers, a la seva història, al Pla Cerdà de l’Eixample. A partir del dibuix del projecte urbanístic d’Ildefons Cerdà i Sunyer, es genera un sistema gràfic representat a través d’una tipografia única per a l’esdeveniment.

@Voluntaris2000 tornarà un any més a gestionar tots els serveis relacionats amb l’assistència als participants, tasques totes elles molt necessàries per al bon funcionament de la prova:

  • Entrega de dorsals i samarreta commemorativa de la cursa
  • Control i senyalització del recorregut de la prova
  • Servei de guarda-roba
  • Calaixos de sortida
  • Avituallaments final de cursa

Suma’t al nostre equip i participa en les millors proves esportives de Barcelona!

Web Mitja MaratóWeb Zurich Marató de Barcelona