Benvolgut/da col·laborador/a:

 
Fa 25 anys es va produir a Barcelona l’esdeveniment que va tenir l’impacte més gran i positiu en la història recent dels seus ciutadans: els Jocs Olímpics de Barcelona’92. Aquest esdeveniment va deixar un llegat inesborrable i va representar un punt d’inflexió en la projecció internacional de la ciutat.
 
Amb motiu d’aquesta commemoració, et convidem a formar part de la celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona’92 d’una manera molt especial. Per la teva condició de voluntari, estem segurs que els JJ.OO de Barcelona’92 et despertaran molts bons records. Sigui quina sigui la teva relació amb els Jocs, o amb les teves tasques de voluntariat actual, volem mostrar al món l’esperit, l’esforç i els valors que fan únics a tots els voluntaris. Ens ajudes a commemorar-ho? 
 
Per a participar-hi, entra a mosaicbarcelona92.com i puja-hi una fotografia de tipus selfie. Tan senzill com això. La teva foto s’utilitzarà per formar un mosaic amb milers de persones més en una gran lona que descobrirem el 25 de juliol a la façana de l’Estadi Olímpic de Montjuïc. A més, te’l podràs descarregar i guardar al teu ordinador, mòbil o tauleta.

Per cada fotografia pujada al mosaic, les empreses patrocinadores d’aquesta acció donaran 1€ al Comitè Paralímpic Internacional, per tal de contribuir a la seva gran tasca en el món de l’esport. Així que ja ho saps: Participa-hi, fes-ne difusió, i forma part d’un moment únic!
 
Aquesta és una iniciativa de Mundo Deportivo amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. Per a saber-ne més detalls, entra a mosaicbarcelona92.com i informa-te’n.
 
Moltes gràcies per la teva col·laboració.

 
Puja-hi ara la teva foto!