promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

 

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La primera setmana del mes de març la Vila de Gràcia es desperta amb trets i gralles per celebrar la festivitat de Sant Medir. La festa és coneguda principalment per la pluja de caramels que els romeus, de les 28 colles que existeixen, llencen des dels seus cavalls i carruatges a tot el públic concentrat al llarg del carrer de Gran de Gràcia.

Els voluntaris i voluntàries no hi podem faltar per tal de donar el nostre suport a la diada i  participar en la “dolça festa”.

 

 

Durant el matí, les colles participen en la cercavila pels carrers i les places de Gràcia. A partir de les 10 del matí, totes les colles passen per la Plaça de la Vila de Gràcia, per davant de la Seu del Districte de Gràcia.

A les vuit del vespre, totes les colles es concentren pels carrers de Sant Salvador i Escorial per tal d’iniciar la desfilada, encapçalada per la colla portadora de la bandera de la Federació i l’Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada. Les Colles es col·loquen en formació, una darrera l’altre, des del carrer Nil Fabra cap enrere. La gent espera a les Colles amb ganes de dolçor des del carrer, des dels balcons o des de les portalades dels edificis i les Colles responen molt generosament. La dolça rua finalitza al carrer Gran de Gràcia, al Pla de Salmerón.