promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

 

Carregant Esdeveniments

El pròxim 24 de setembre se celebra una nova edició de la gran festa ciutadana del fitness, que cada any aplega milers de persones en una gran masterclas de fitness i activitat física a l’aire lliure, emmarcada un any mes en les festes de la Mercè.

Enguany, la Festa del Fitness torna a la ubicació més habitual, l’avinguda de la Reina Maria Cristina, entre la plaça d’Espanya i la Font Màgica de Montjuïc.

Comptarem amb la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona que un any més animaran els seus usuaris i usuàries a apuntar-s’hi. Com sempre, la promoció de l’esport i l’activitat física saludable és un dels grans objectius d’aquest esdeveniment, un dels més especials i bonics de l’any!

Durant gairebé una hora, tots els assistents seguiran els passos de zumba i body combat, així com d’altres modalitats del fitness, de la mà de monitors i monitores, mentre gaudeixen de fer salut al costat de familiars i amics, ja que tothom hi està convidat, i és que participar-hi és molt fàcil, tan sols cal inscriure’s, prèviament i de manera gratuïta, i gaudir de l’experiència.

Els voluntaris/ies vetllaran pel bon funcionament de l’esdeveniment

  • Gestió del punt d’informació, incidències i inscripció dels participants
  • Repartirem les samarretes commemoratives de la jornada
  • Assistència dels punts d’hidratació