Carregant Esdeveniments

Fira del corredor
Botiga Adidas de la planta 2 El Corte Inglés Portal de l’Àngel

Competició atlètica
Passeig de Circumval·lació
Carrer de Selva de Mar (amb la Plaça Ramon Calsina)

 

Recordeu que Barcelona celebra des de l’any 1999 la Cursa dels Nassos, una prova atlètica que recull la tradició internacional de fer curses el dia de Sant Silvestre. La cursa de Sant Silvestre més antiga i famosa és la de Sao Paulo, que se celebra des del 1925. Es tracta d’una prova molt especial, impregnada d’un ambient festiu únic, molt participativa i oberta a tots els ciutadans. És habitual disfressar-se, posar-se perruques o guarnir-se amb els elements del cotilló.

La cursa és oberta a tota la ciutadania. El mínim d’edat per participar en la prova és de setze anys. La distància és de 10 quilòmetres, és mesurada i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme i certificada per la RFEA. El recorregut està degudament senyalitzat i marcat cada mig quilòmetre. Els punts d’avituallament d’aigües de Barcelona estaran situats, aproximadament, al quilòmetre 5 i a la meta.

El dia de Sant Silvestre el dia que tanca l’any, moltes ciutats d’arreu del món, els esportistes fan el seu especial comiat corrent, Barcelona ja té la seva cursa dels Nassos!