promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

 

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Després de l’èxit organitzatiu de la cursa de la Mercè al mes de setembre, Barcelona tornarà a ser pionera en l’organització d’una cursa de caràcter popular amb projecció internacional, amb uns protocols sanitaris molt estrictes tant en l’entrega dels dorsals i samarreta commemorativa els dies previs a la prova com durant la competició atlètica amb un dispositiu de control de sortida i arribada estricte: control de temperatura abans d’entrada al calaix de sortida, mascareta obligatòria, posicionament d’espera per la sortida amb separació d’1,5 metres entre corredors, sortida esglaonada en grups de corredors i gel hidroalcohòlic a l’inici i finalització de la prova…

Les tasques dels voluntaris seran molt diverses i totes necessàries i imprescindibles per al bon funcionament de la prova, avituallaments, guardar roba, calaixos de sortida, dispositiu arribada, control antidòping… els voluntaris i voluntàries complimentaran totes les mesures de seguretat i prevenció requerides per les autoritats sanitàries..


Recordeu que Barcelona celebra des de l’any 1999 la Cursa dels Nassos, una prova atlètica que recull la tradició internacional de fer curses el dia de Sant Silvestre. La cursa de Sant Silvestre més antiga i famosa és la de São Paulo, que se celebra des del 1925. Es tracta d’una prova molt especial, impregnada d’un ambient festiu únic, molt participativa i oberta a tots els ciutadans. És habitual disfressar-se, posar-se perruques o guarnir-se amb els elements del cotilló.

El dia de Sant Silvestre el dia que tanca l’any, moltes ciutats d’arreu del món, els esportistes fan el seu especial comiat corrent, Barcelona ja té la seva cursa dels Nassos o bé anomenada també Sant Silvestre Barcelonesa.