promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

Carregant Esdeveniments

Fira del corredor: Divendres dia 10 i dissabte dia 11 de novembre.
Cursa Atlètica : Diumenge dia 12 de novembre.

“Davant el càncer mai estaràs sola”

Cursa atlètica de 7,8 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Plaça Espanya Av. M. Cristina, que sota el lema “davant el càncer mai estaràs sola” totes les esportistes entregarem una donació per a la lluita contra el càncer. Els voluntaris donarem el nostre suport als avituallaments de la cursa i al guarda-roba, durant la setmana preparem la bossa del corredor i entregarem els dorsals.Acepto les seguents condicions:
- D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades personals li comuniquen que la seva adreça de correu electrònic figura a la nostra base de dades per enviar-vos els esdeveniments promoguts per l'Associació Voluntaris 2000
Si no desitja rebre més correus, podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a rebre missatges adreçant-vos per escrit a Torre Jussana, Av Cardenal Vidal i Barraquer 30, 08035 Barcelona o també podeu donar-vos de baixa [email protected]

- Autoritzo que la meva imatge pugui ser publicada en els espais de comunicació de l’entitat per l’Associació Voluntaris 2000, al mateix temps en comprometo a no utilitzar les dades personals a les quals puc tenir accés com a voluntari/a amb altra finalitat que no sigui desenvolupar la meva tasca com a tal.

- Accepto i conec els meus drets i deures com a voluntari de l’entitat l’Associació Voluntaris 2000 i em comprometo a informar amb el màxim d’antelació possible, la meva baixa o modificació en la meva disponibilitat horària. Voluntaris 2000 designarà les tasca i posicions segons les necessitats i els criteris encomanats per l’organització.