promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

 

Carregant Esdeveniments


Cursa de la Mercè es reinventa i serà més que mai una festa de la solidaritat oberta a tothom. La cursa comptarà amb dos formats diferents: el format presencial i el format virtual. Els voluntaris i voluntàries que ho vulguin podran participar de la cursa amb totes les mesures de seguretat i prevenció requerides.
PRESENCIAL:

El format presencial constarà d’una cursa de 10 quilòmetres que s’haurà de completar fent dues voltes en un circuit de 5km, amb sortida a l’avinguda Litoral/Carrer de Josep Pla, i arribada a la pista d’atletisme del Centre Esportiu Municipal La Mar Bella

Seguint sempre la normativa i les mesures de seguretat, es faran 4 sortides cada dia (dissabte dia 19 i diumenge dia 20 de setembre) amb onades de 375 participants.

Sèrie 1 sortida 8,00 límit de temps 45 minuts

Sèrie 2 sortida 8:45 límit de temps 55 minuts

Sèrie 3 sortida 9:30 límit de temps 60 minuts

Sèrie 4 sortida 10:30 límit de temps 90 minutsVIRTUAL:

El format virtual permetrà a tots els corredors/es participar en l’esdeveniment per un circuit alternatiu no delimitat, i fer-ho fins i tot caminant, amb la distància escollida (2km, 5km o 10km).

Com cada any, la cursa té un cost simbòlic de 5 euros i tots els diners recaptats aniran destinats a donar suport a un projecte solidari, enguany la Marató de TV3.


Un protocol de sortida i arribada estricte: control de temperatura abans d’entrada al calaix de sortida, mascareta obligatòria, posicionament d’espera per la sortida amb separació d’1,5 metres entre corredors, sortida esglaonada en grups de 6 corredors i gel hidroalcohòlic a l’inici i finalització de la prova.

Els voluntaris i voluntàries participants, tant a la fira del corredor els dies previs, com a la competició atlètica, van complimentar totes les mesures de seguretat i prevenció requerides.