promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

Carregant Esdeveniments

Divendres dia 15 i dissabte dia 16 fira del corredor
Diumenge dia 17 competició atlètica

Cursa atlètica de 10 quilòmetres, oberta a tothom, sense límit d’edat i amb la participació de 18.000 corredors. La cursa recorrerà un circuit totalment urbà, amb sortida a l’avinguda de Rius i Taulet i arribada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i passarà pels carrers més emblemàtics de la nostra ciutat.

Les tasques dels voluntaris seran molt variades i totes molt importants:

• Fira del corredor repartiment dels dorsals i samarreta
• Avituallament quilòmetre 5 a l’ Arc de Triomf
• Avituallament arribada a les Fonts de Montjuïc
• Guarda-roba al pavelló número 2 Montjuïc
• Calaixos de sortida de la cursa

 Acepto les seguents condicions:
- D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades personals li comuniquen que la seva adreça de correu electrònic figura a la nostra base de dades per enviar-vos els esdeveniments promoguts per l'Associació Voluntaris 2000
Si no desitja rebre més correus, podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a rebre missatges adreçant-vos per escrit a Torre Jussana, Av Cardenal Vidal i Barraquer 30, 08035 Barcelona o també podeu donar-vos de baixa [email protected]

- Autoritzo que la meva imatge pugui ser publicada en els espais de comunicació de l’entitat per l’Associació Voluntaris 2000, al mateix temps en comprometo a no utilitzar les dades personals a les quals puc tenir accés com a voluntari/a amb altra finalitat que no sigui desenvolupar la meva tasca com a tal.

- Accepto i conec els meus drets i deures com a voluntari de l’entitat l’Associació Voluntaris 2000 i em comprometo a informar amb el màxim d’antelació possible, la meva baixa o modificació en la meva disponibilitat horària. Voluntaris 2000 designarà les tasca i posicions segons les necessitats i els criteris encomanats per l’organització.