promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

 

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BARCELONA WORLD ROLLER GAMES 2019
11 CAMPIONATS DEL MÓN
“PASSION FOR ROLLERS”

 

Barcelona viurà el més gran esdeveniment mundial que agrupa els campionats del món de totes les disciplines de roller sports com Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard.

 

Al llarg de 10 intensos dies de competició, els World Roller Games veuran en acció més de 4.000 atletes de 115 països amb 150 competicions. Barcelona és territori roller i per això serà protagonista d’aquest esdeveniment, amb un programa esportiu que s’estendrà a diverses instal·lacions emblemàtiques, com el Palau Sant Jordi i l’Anella Olímpica, i també en subseus com Mollet del Vallès , Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Vilanova i la Geltrú.

 

 

El voluntariat és una oportunitat per viure un gran esdeveniment esportiu en primera persona Volem que els WRG Barcelona 2019 siguin una experiència increïble i que tot vagi sobre rodes! Pots participar-hi a través de la web de Barcelona World Roller Games fent click al botó Fes-te Voluntari/a