promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

Carregant Esdeveniments

CORRERÉ PERQUÈ M’ESTIMO

Arriba la gran fita esportiva amb Barcelona La cursa d’El Corte Inglès. La festa popular més entranyable amb caràcter festiu per a grans i petits, és la cursa més participativa de l’any i Voluntaris 2000 en els eu 25è aniversari ajudarem perquè torni a ser tot un èxit organitzatiu.

Enguany és convertirà en l’activitat amb més participació ciutadana, la cursa vol ser una plataforma de lemes i accions solidàries vinculant-se amb associacions i amb organitzacions no governamentals. Aquests any es dedicarà tot el seu esforç a Sant Joan de Déu.

Els voluntaris que us apunteu, tornarem a donar una dimensió cívica, solidària i altruista de a la prova on podeu escollir entre diferents tasques: avituallament d’aigües i begudes refrescants, cordó d’arribada i de sortida a la Plaça Catalunya.

 

Diumenge dia 2 d’abril competició atlètica (de 8:00 a 13:00)

Acepto les seguents condicions:
- D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades personals li comuniquen que la seva adreça de correu electrònic figura a la nostra base de dades per enviar-vos els esdeveniments promoguts per l'Associació Voluntaris 2000
Si no desitja rebre més correus, podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a rebre missatges adreçant-vos per escrit a Torre Jussana, Av Cardenal Vidal i Barraquer 30, 08035 Barcelona o també podeu donar-vos de baixa [email protected]

- Autoritzo que la meva imatge pugui ser publicada en els espais de comunicació de l’entitat per l’Associació Voluntaris 2000, al mateix temps en comprometo a no utilitzar les dades personals a les quals puc tenir accés com a voluntari/a amb altra finalitat que no sigui desenvolupar la meva tasca com a tal.

- Accepto i conec els meus drets i deures com a voluntari de l’entitat l’Associació Voluntaris 2000 i em comprometo a informar amb el màxim d’antelació possible, la meva baixa o modificació en la meva disponibilitat horària. Voluntaris 2000 designarà les tasca i posicions segons les necessitats i els criteris encomanats per l’organització.