AIXÒ SIGNIFICA QUE …. ÉS UN MES DE NASSOS !

Sota el lema  “per nadal qui res no corre, res no val” torna una nova edició de la cursa dels nassos  amb el seu format original.

Barcelona celebra des de l’any 1999 la Cursa dels Nassos, una prova atlètica que recull la tradició internacional de fer curses el dia de Sant Silvestre. La cursa de Sant Silvestre més antiga i famosa és la de Sao Paulo, que se celebra des del 1925.

La novetat d’aquesta edició es presenta en un nou format de fira del corredor, es realitzarà a les botigues Adidas de Passeig de Gracia i la planta segona El Corte Inglés de Portal de l’Àngel de dilluns dia 27 a divendres dia 31 de desembre.

La prova comptarà amb un recorregut de 10 km pel litoral barceloní amb sortida i arribada al carrer Selva de Mar amb Passeig del Taulat, on tret de sortida serà enguany a les 17,15 hores.  Disposarem 3 sortides diferenciades i el temps màxim per realitzar la prova és d’una hora i vint minuts, a diferència d’edicions anteriors, aquest recorregut té alguna variació i es presenta a la ciutat com un circuit més lineal i molt ràpid. 

(web de la cursa)