BCN ES MOU DINS DE CASA”

L’Institut Barcelona Esports demana la col·laboració de tots els centres esportius, gimnasos, clubs i entitats esportistes per mobilitzar als veïns i les veïnes de Barcelona, amb l’objectiu primordial de mantenir l’hàbit de la pràctica esportiva en el nostre domicili.

La campanya de promoció de l’esport ciutadà “BCN es mou dins de casa” s’estructura en 7 accions diferenciades i complementàries.

  • Utilització plataforma Decidim. Barcelona

Es promou la incorporació d’iniciatives mitjançant la plataforma participativa Decidim.Barcelona en el nou espai obert BCNdesdeCasa,

https://www.decidim.barcelona/

  • Betevé, la pantalla familiar a casa

Col·laboració amb Betevé, programar i emetre diferents càpsules o miniprogrames de sessions dirigides d’activitat física adreçades a diferents tipologies d’usuaris: gent gran, infants, adults…

https://beteve.cat/

  • Barcelona Sports Film Festival

L’edició d’enguany del Barcelona Sports Film Festival, que organitza la Fundació Barcelona Olímpica, ha creat una nova categoria: “Sport&Stay Home” per a curtmetratges, de 7 a 10 minuts de durada màxima, amb temàtica sobre l’adaptació del món de l’esport a la situació de confinament generada per aquesta crisi sanitària.

https://www.bcnsportsfilm.org/ca/

  • Concurs ciutadà de vídeos #BCNesmoudinsdecasa

Es farà la convocatòria d’un concurs ciutadà de vídeos curts, de 30 segons de durada màxima, que mostrin com cada família o cada persona es mou fent esport en el seu domicili.

Es premiaran el dos millors vídeos #BCNesmoudinsdecasa amb els premis: 2 dorsals de qualsevol cursa de la ciutat, al primer premi; i 2 dorsals per a una cursa de la ciutat de 10 kilòmetres de recorregut, per al segon premi.

  • El gran repte esportiu BCN es mou dins de casa

La proposta consisteix en convocar la ciutadania als balcons per fer una sessió de fitnes massiva i simultània al balcó el proper 12 d’abril a les 12.00h

https://www.barcelona.cat/fitnessday/es/fitnessday.php

  • L’Oficina de l’Esport de Barcelona

L’Oficina de l’Esport de Barcelona és un recurs gratuït de l’IBE que ofereix suport, assessorament i formació en la gestió d’activitats i projectes i qualsevol entitat o organització esportiva amb seu social a la ciutat de Barcelona pot fer-ne ús.

Telèfon: 672 213 409

Correu electrònic: assessoramentesportiu@bcn.cat

  • Cuidem a qui ens cuida

Des de l’Institut Barcelona Esports conscients de la tensió, del cansament i de la pressió psicològica que acumula tot el personal sanitari que està lluitant intensament contra aquesta pandèmia, se’ls ofereix tot un seguit de propostes esportives per ajudar-los a relaxar-se, a desconnectar, a cuidar-se.

Més informació:

https://ajuntament.barcelona.cat/esports/ca