Associació

Voluntaris 2000 és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el juliol de l’any 1992 amb el desig que perdurés el moviment del voluntariat que va sorgir en motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. Des de llavors, s’ha anat configurant com una associació que participa en la vida pública de Barcelona i que col·labora activament en la preparació y organització d’actes esportius, culturals, cívics i socials, des de les Festes de la Mercè fins a campionats mundials i europeus de diferents esports, passant per la Marató de TV3 i la Cavalcada de Reis. L’entitat també aporta capacitat de gestió i de mobilització de voluntaris en manifestacions cíviques puntuals de diversa mena organitzades principalment per altres entitats.

Qui som?

Som un col·lectiu de persones que promovem la il·lusió i l’entusiasme del treball voluntari amb l’objectiu de potenciar el coneixement i l’estima vers la ciutat. Això implica treball en equip, esforç, solidaritat, compromís, responsabilitat i respecte pels altres, i donem el nostre temps a favor de causes justes.

Què fem?

El fi fonamental de l’associació de Voluntaris 2000 és servir la comunitat promovent entre els seus membres i socis l‘adquisició i el desenvolupament dels valors humans: solidaritat, respecte, justícia, compromís, etc. Organitzem, ajudem i col·laborem en la preparació i realització de manifestacions esportives, culturals i cíviques amb finalitats no lucratives, amb indepedència de qui les organitzi. A més, també ens centrem en la promoció, l’estudi i la divulgació d’aquest tipus d’ajudes i col·laboracions. Volem afavorir els hàbits ciutadans per aconseguir una ciutat més cívica i millorar, així, la qualitat de vida dels barcelonins.

A Catalunya sempre hi ha hagut una important xarxa de voluntariat, i a Voluntaris 2000 et donem la possibilitat de prendre part activament i des de dins en tots aquells esdeveniments en els quals hi som presents. Nosaltres ens encarreguem de formar els nostres voluntaris en un currículum que els fa experts en el camp del voluntariati l’associacionisme. Si t’agrada l’esport i l’àmbit cultural, a Voluntaris 2000 en som uns especialistes. Tu decideixes on vols col·laborar. Engresca’t i forme’n part!

 

On som?

Torre Jussana
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 – Barcelona
Metro L3 – Montbau