El proper diumenge dia 24 d’abril se celebrarà la 42ª edició de la cursa amb més participació popular de Barcelona , però enguany presenta moltes novetats , i no us ho podeu perdre…

Nou recorregut amb la distància homologada per la Federació Catalana d’Atletisme de 10 km pels carrers principals de Barcelona amb sortida a l’Avinguda Diagonal 617 a les 9,00 hores i l’arribada serà a la Plaça Catalunya i es tancarà a les 11,30 hores…

Al mateix temps, la cursa vol ser una plataforma de lemes i accions solidàries, vinculant-se amb associacions i amb organitzacions no governamentals. Aquets any de dedicarà tot el seu esforç a l’entitat Aura entitat dedicada a serveis per a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

https://www.aurafundacio.org/

La Cursa El Corte Inglés es consolida com la prova més paritària, on el nombre de dones ha superat al d’homes en els darrers anys i també manté la seva gratuïtat com a principal símbol d’identitat.

La sortida se situa a l’Avinguda Diagonal, el recorregut transcorre pels carrers més emblemàtics de la ciutat, sortint des de la mateixa Av. Diagonal, passant per Pg. Gràcia, el carrer Aragó, el carrer Viladomat, la Gran Via de les Corts Catalanes, girant pel carrer Marina i arribant a la Pl. Catalunya pel carrer Ausiàs March.

Web oficial