promotional code for amazon

dominos friday offer

bookmyshow offer codes

shopclues coupons today

globalnin.com

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

MALALTIES INFECCIOSES GREUS

 

La propera Marató de TV3 estarà dedicada a algunes de les malalties infeccioses més greus, com l’hepatitis, la sida, la meningitis, la bronquitis o la tuberculosi. Els experts vaticinen que les malalties infeccioses es convertiran en una greu epidèmia en la pròxima dècada i que podrien arribar a causar 10 milions de morts el 2050 i superar les que provoca el càncer.

Les malalties infeccioses es deuen a la invasió de microorganismes que es multipliquen en el cos humà i poden afectar diversos aparells, com el respiratori, el digestiu o el nerviós. 

Entre els casos més preocupants de malalties infeccioses hi ha la sèpsia, que passa quan una infecció bacteriana s’escampa per tot el cos i afecta diversos òrgans i, en molts casos, provoca la mort. Cada any a Catalunya se’n detecten 20.000 casos i causen  la mort a més de 3.500 persones, 10 al dia.

La Marató del 17 de desembre centrarà els seus esforços a sensibilitzar la gent i a recaptar fons que permetran impulsar noves eines preventives i dissenyar mètodes de diagnòstic més eficients i ràpids per, finalment, disposar de tractaments més efectius contra els microorganismes que provoquen les infeccions.  

El tema d’aquest any l’ha seleccionat la Comissió Assessora Científica de La Marató a partir de les sol·licituds rebudes d’associacions mèdiques, de pacients i de familiars de pacients.

SEU BARCELONA:

 

PALAU NÚMERO 1 DE LA FIRA DE BARCELONA –Recinte Montjuïc – Plaça Espanya.

Les tasques són totes igual d’importants i imprescindibles:

 

–          GUARDA-ROBA: Són els encarregats de recollir, guardar i tenir cura de les pertinences que lliurin els voluntaris quan arribin a les diferents seus.

 

–          TELEFONISTES: La tasca consisteix a respondre al telèfon de recaptació de donatius.

 

–          CAPS DE TAULA: són els responsables de recollir les butlletes i aclarir dubtes de la fira de telefonistes que els assignem. Cal que vetllin perquè els telefonistes sempre tinguin butlletes per omplir i que tinguin aigua. Resolen els dubtes que sorgeixin i donaran tràmit, mitjançant els runners, de les butlletes bones i de les nul·les.

 

–          SEPARADORS: Reben totes les butlletes amb donatiu i s’encarreguen de fer una primera depuració de les butlletes. Cal que revisin totes les butlletes que arribin, si hi ha algun operador/a que està incorrent reiteradament en algun error, cal que ho comuniquin a la persona responsable de validació.

Us recordem aquets factors abans de realitzar la preinscripció:

–          Per participar-hi heu de ser majors de 18 anys

–          La llengua vehicular de la Marató és el català, i cal garantir que qualsevol voluntari/ària a l’atenció telefònica pugui atendre i respondre en català.

–          Les persones amb dificultat d’audició convé que no facin d’atenció telefònica ni de validadors, ja que és necessari garantir la comprensió correcte de les dades.

FORMULARI DE SUPLÈNCIES

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER PARTICIPAR!